HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

FY2401/10 párásító szűrő Philips HU4814 párásítóhoz

2022.01.08. 09:34 konyak

  • 2022-01-08_9-30-42.jpgKiszűri a baktériumokat és a vízkövet a vízből, mielőtt azok a levegőbe kerülnének
  • Higiénikus levegő párásításhoz, akár 99%-kal kevesebb baktérium kibocsátással, mint az ultrahangos készülékek
  • Rendszeres csere a hatékony és állandó párásítási teljesítmény érdekében

    Párásítás - egészségügyi kérdés
    Egészséges beltéri klíma az Ön jólétéért
    Főleg télen a megfelelő páratartalom játszik főszerepet. Ha az optimális szint 40%-60% alatt van, kiszáríthatja a nyálkahártyát, a szemet és a bőrt, elősegítheti a megfázást és korlátozhatja a közérzetet.

    A Philips NanoCloud technológia a természetes, hideg párolgás higiénikus folyamatát alkalmazza, így télen optimális és egészséges páratartalmat biztosít otthonában. A szűrő finom méhsejt szerkezete nagymértékben megnöveli a víz felszínét. A levegő a szűrőn keresztül áramlik, természetesen feltöltődik nedvességgel, majd egyenletesen oszlik el a helyiségben. 99%-kal kevesebb baktérium kerül a helyiség levegőjébe, mint az ultrahangos párásítóknál.

    Csereszűrő
    Alkalmas Philips HU4801/01, HU4803/01, HU4811/10, HU4813/10, HU4814/10 párásítóhoz
    Rendszeres használat esetén ajánlatos háromhavonta cserélni.
    Párásító
    Természetes párásítás a Philips NanoCloud technológiával
    A Philips párásítók a higiénikus párásítást jelentik, 99%-kal kevesebb baktérium kibocsátással, mint az ultrahangos párásítók (porlasztók). A Philips NanoCloud technológia a hideg párolgás természetes és energiahatékony folyamatát használja.

    Csereszűrő a következő készülékekhez:
    A szűrő a Philips HU4801/01, HU4803/01, HU4811/10, HU4813/10 és HU4814/10 párásítókban használható. A Philips párásítók számos előnnyel rendelkeznek: Higiénikus, energiatakarékos párásítás, elkerülhető a magas páratartalom és egyenletes eloszlás a helyiségben. Nincs többé veszély a bútorokra, a tapétákra és a fapadlókra, és nincsenek zavaró vízkőfoltok.

    A Nano Cloud technológia előnyei
    Higiénikus párásítás
    Energiahatékony
    Túlpárásítás nem lehetséges
    Nincs fehér por és nincsenek nedves területek
    2022-01-08_9-31-10.jpg

    Higiénikus párásítás
    Ez a 30 mm vastag szűrő természetes szálakból készült, 12 rétegű méhsejt szerkezetű, amely 68 200 négyzetcentiméteres összehajtott felületével elegendő helyet biztosít a megfelelő vízfelvételhez és párolgási hatékonysághoz.

    Rendszeres csere a higiénikus és hatékony párásítás érdekében
    Főleg hosszabb nyári tárolás után megfelelő a csere. A Philips párásító egyszerű tisztítása és a cserélhető szűrők higiénikus és hatékony működést biztosítanak. A rendszeres használat melletti állandó teljesítmény érdekében azonban javasolt háromhavonta cserélni.

    A szűrő tisztítása
    A szűrő hatékony működésének megőrzése érdekében rendszeresen tisztítani kell. Javasoljuk, hogy hetente egyszer helyezze tiszta, hideg vízbe, majd alaposan öblítse le hideg vízzel.
    A képre kattintva rendelhető

    fy240.jpg



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr3716806928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása