HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Philips Lattego tejtartály

2024.02.04. 18:12 konyak

2024-02-04_18-11-59.jpgSok megnevezése, cikkszáma van a Philips Lattego tejtartálynak. Hába a sok sok cikkszám, Philips név. CA6708/10, 421945044221, 421945016211, 421945021811, CP0567 .... a lista korántsem teljes.
A lényeg az MINDEN LATTEGO TEJTARTÁLY EGYFORMA!!   
Egy különbség volt, létezik, krómcsöves tarály is, de az pótalkatrészként nem szállítható.


A Philips Lattego tejtartály cikkszámának változásának okai összetettek, de a leggyakoribb indokok a következők:

Termékfejlesztés: A Philips folyamatosan fejleszti a LatteGo tejtartályt, hogy javítsa a teljesítményt, a tartósságot és a használhatóságot. A termékfejlesztésekhez gyakran új cikkszám társul.

Gyártási változások: A Philips különböző gyárakban gyártja a LatteGo tejtartályt, és a gyártási folyamat változásaihoz új cikkszám társulhat.

Szállítói változások: A Philips beszállítókat cserélhet a LatteGo tejtartály alkatrészeihez, ami új cikkszámhoz vezethet.

Regionális változások: A Philips különböző régióban különböző specifikációjú LatteGo tejtartályokat árulhat, amik eltérő cikkszámmal rendelkeznek.

Marketing: A Philips néha új cikkszámot ad a LatteGo tejtartálynak marketing célokra, például egy új termékbevezetéshez vagy promócióhoz.

Fontos megjegyezni, hogy bár a Philips Lattego tejtartály cikkszáma gyakran változik, a termék maga általában ugyanaz marad. A cikkszám változása nem befolyásolja a tejtartály kompatibilitását a Philips kávéfőzőkkel.

Itt rendelhető a tartály, minden ilyen tejtartállyal szerelt Philips kávégépbe passzol!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr9118318703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása