HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Hasznos tanácsok szárítógép hibaelhárításhoz

2023.10.10. 10:26 konyak

A készülék nem kapcsol be. - A tápkábel nincs megfelelően bedugva.2023-10-10_10-26-12.jpg
• Ellenőrizze, hogy a hálózati csatlakozódugó megfelelően be van dugva egy, a készülék adattáblájának megfelelő földelt csatlakozóaljzatba. Kiégett a biztosíték, kioldott az áramköri megszakító vagyáramkimaradás történt. 
• Állítsa vissza az áramköri megszakítót vagy cserélje ki a biztosítékot. Ne növelje a biztosíték kapacitását. Ha a probléma az áramkör túlterhelése miatt jelentkezett, hívjon szakképzett villanyszerelőt.

A készülék nem melegít. - Kiégett a biztosíték, kioldott az áramköri megszakító vagy áramkimaradás történt.
• Állítsa vissza az áramköri megszakítót vagy cserélje ki a biztosítékot. Ne növelje a biztosíték kapacitását. Ha a probléma az áramkör túlterhelése miatt jelentkezett, hívjon szakképzett villanyszerelőt.

Vízszivárgás. -  A víztartály csöve, vagy az opcionális vízleeresztő tömlő nincs megfelelően csatlakoztatva.
• Csatlakoztassa megfelelően a víztartály csövét vagy az opcionális vízleeresztő tömlőt. ajtóba.
• A készülék beindítása előtt ellenőrizze, hogy sem ruhanemű, sem idegen anyag nem szorult be az ajtóba. Ha folyamatos vízszivárgást tapasztal, lépjen kapcsolatba az LG Electronics vevőszolgálati központjával.

A készülék magától működik és leáll, miután a szárítási ciklus befejeződik.Így működik a gyűrődésgátló opció.
• Ellenőrizze, hogy a gyűrődésgátló opció be van-e állítva. Az opció megakadályozza a gyűrődéseket, amelyek akkor képződnek, amikor a ruhákat nem veszi ki a gépből rögtön a szárítási ciklus után. Amikor ez az opció be van állítva, a készülék ismétlődően 10 másodpercig működik, majd 5 percre leáll. Az opció legfeljebb 2 óráig működik.

A ruhák megszárítása túl hosszú időt vesz igénybe. - Nem megfelelően osztotta el a terhet.
• A nehezebb ruhákat válassza külön a könnyebbektől. A nagyobb és nehezebb ruhák szárítása hosszabb időt vesz igénybe. Ha a könnyebb és nehezebb ruhákat összekeveri, az érzékelő összezavarodhat, mivel a könnyebb ruhák gyorsabban száradnak. 
 - Túl sok a nehéz szövet a gépben.
• Mivel a nehéz szövetek jobban tartják a nedvességet, szárításuk több időt igényel. A szárítási idő csökkentése érdekében válassza szét a nehéz és nagy méretű ruhákat kisebb adagokra.
- A készülék nincs megfelelően beállítva.
• Használja a szárított ruháknak megfelelő beállításokat. Bizonyos ruhák megfelelő szárításához lehetséges, hogy át kell állítania a szárítási szintet.

A ruhák megszárítása túl hosszú időt vesz igénybe. - A szöszszűrő tisztításra szorul.
• Minden ciklus után távolítsa el a szöszt a szöszszűrőből. Miután megtisztította a szöszszűrőt, tartsa fény felé, és ellenőrizze, nem szennyezett-e. Bizonyos ruhaneműk, például az új fürdőszobai törülközők, nagy mennyiségű szöszt termelnek, ilyenkor előfordulhat, hogy le kell állítani a ciklust, és a ciklus alatt ki kell tisztítani a szöszszűrőt.
Új szöszszűrőt szárítógéphez ide kattintva rendelhet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr7518231679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása