HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

1999 és 2005 között vette Bosch vagy Siemens mosogatógépét? Akkor ez önnek szól!

2013.12.26. 19:45 konyak

2013-12-26- 19-44-59.pngA Bosch / Siemens vállalat egy honlapon közli, hogy a címben szerepelt mosogatógépek árát, ha beleesnek a címben megadott kritériumba, akkor ingyenes megjavítják, ha visszaadják a vételárat, ugyanis kiderült, hogy tűzveszélyesek, egy elektromos alkatrész hibája miatt.  
A Bosch, Siemens mosogatógépek közül csak viszonylag csekély számú készülék érintett. Az érintett mosogatógépek a márka, a gyártási szám és a sorozatszám segítségével azonosíthatók. 
A BSH cég nagyon részletesen bemutatja, hogy mi a teendő, küld ingyenesen szerelőt, vagy visszaadják a mosogatógép árát. Egyet viszont nem közöl. Mi van azokkal, akik már túl vannak a javításon?  ( .."A kezelőpanel javítása egyszerű művelet, és nem tarthat tovább egy óránál, minimális fennakadást okozva."..) 
Akik drága pénzeket kifizettek a szerelőnek egy paneljavítás miatt?  Esetleg új panelt rendeltek, vagy kidobták a mosogatógépet? 

Tudnivalók a mosogatógép javításról, cseréről

Űrlap a bejelentáshez




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr765709843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása