HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

A Syde by syde hűtők, és a vízszűrők

2010.11.09. 09:32 konyak

Egyre több háztartásban található amerikai hűtővel, vagy más néven Side-by-Side hűtővel ellátott konyha. Ha a tökéletes kényelmet ecsetelik, e szerint képzelik el. Több Side-by-Side kombináció bár résszel is kiegészül, amelyben az ivóvíz- és jégkocka tároló már alaptartozéknak számít. Néhány modell rafinériájához tartozik, hogy közvetlen vízcsatlakozással és saját szűrőrendszerrel van ellátva. A szűrő megtisztítja a vizet a rozsdától, a klórtól, a szerves anyagoktól és a különféle üledékektől. Az eredmény: a sokkal élvezhetőbb ízhatás és a legminimálisabb lerakódás a hűtőszekrény víz és jégrendszerében. A vízszűrő rendszerben a szűrőt rövid időközönként ki kell cserélni. A “tisztítás és ápolás” tartozékainak és újdonságainak beszerzése nem igényel komolyabb anyagi ráfordítást. 
Teljesen más kategóriába tartoznak az úgynevezett amerikai hűtőszekrények. Minden elképzelhető luxus tartozékkal fel vannak szerelve, és bár Side-by-Side készülékeknek nevezik őket, a legtöbbjük két nagy ajtószárnnyal nyitható. Az egyik ajtószárny mögött egy nagy mélyhűtő, a másik mögött egy nagy hűtőszekrény található. Egy másik variáció például az, hogy mindkét ajtószárny mögött egy-egy hűtőszekrény lakozik. Az ajtók úgy nyílnak, mint egy ruhásszekrény ajtói. Az ajtókban található még ivóvíztároló, jégkockatároló és jégkocka aprító is. Egyes amerikai luxus hűtőszekrényekben bárrész formájában még minibár is található vagy éppen egy LCD TV ékesíti az ajtó külső részét. Az ivóvíz és jég nyomógomb működését világítógomb egészíti ki. A W-Pro vízszűrő rendszerével. A vízszűrő 6mm-es vízösszefolyó tömlővel univerzálisan alkalmazható. A legmodernebb típusokat baktérium elleni védelemmel is ellátják. Ezek a modellek kiemelkedően higiénikusak. Az ezüst ionokat tartalmazó belső bevonat sejtölőként hat a baktériumokra és megakadályozza, hogy azok az élelmiszerekkel érintkezhessenek. Ilyen méretek mellett megkérdőjelezhető a készülékek rugalmassága ? Például, a Samsung által kifejlesztett és szabadalmaztatott, egy azóta már többszörös díjnyertes, úgynevezett Quatro Cooling-System-et (Quatro hűtőrendszer). A Quatro Cooling-System egy teljesen új vívmánynak számít a hűtéstechnikában. A rendszer fő érdekessége: annak ellenére, hogy a hűtő- és a fagyasztó rész két külön szekcióra oszlik, szükség szerint az  átvehetik egymás funkcióját. Mindkét alsó fiók külön hőmérséklet szabályozóval van ellátva, így mindkettő használható hűtésre is és fagyasztásra is. Ezzel a funkcióval a Side-by-Side nagyobb hűtő, vagy fagyasztóteret tud biztosítani, a fagyasztóteret maximum 375 liter, a hűtőteret maximum 506 liter befogadóképességűre lehet növelni.  A készülékben négy, egymástól elkülönülő fagyasztó áramkör található négy nagyteljesítményű ventillátorral, amelyeket egyetlen kompresszor működtet. A hűtő és a fagyasztórész levegője a különálló rendszereknek köszönhetően nem keveredhet, így mind a hűtő-, mind a fagyasztórész meg tudja tartani az ideális tárolási hőmérsékletét. A Quatra Cooling négy különálló és egyenként szabályozható hűtő- és fagyasztórésszel garantálja a készülék optimális és rugalmas kihasználtságát és az élelmiszerek legmegfelelőbb hőmérsékleten történő tárolását . Víztisztítót, vízszűrőt a legjobb áron itt rendelhet a hűtőszekréynéhez:
Hűtőszekrény vízszűrők

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr972435443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása