HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

AEG vízszűrő E-Nr. 900 084 951/4 online rendelés

2012.10.10. 08:48 konyak

AEG water filter AEL 01.jpgAz AEG CF200, CF300, CF400 kávéfőzők vízszűrőjét a gép automatikusan kijelzi a FILTER WECHSELN felirattal. Ekkor jött el az idő, hogy a belső szűrőt cseréljük, ami által a kávé jobb ízű lez. Alább az AEG hivatalos tanácsa: 
A szűrőnek a segítségével nagymértékben ki lehet vonni a vezetékes vízben lévő zavaró ízanyagokat (mint pl. klór). A vízszűrő behelyezésével ezen kívül erősen lecsökkenthető a vízben lévő ásványi sótartalom is. Így a kávé aromája teljes értékű lesz. Ha vízszűrőt alkalmaz a készülékben, ajánlatos évente egyszer, vagy kétszer elvégezni a vízkőtelenítést,  A vezetékes víz a szivattyún át kerül megszűrésre. A készülék egy automatikusan működő szűrőellenőrző rendszerrel van kialakítva. Ha a kijelzőben a „FILTER WECHSELN” (SZŰRŐT CSERÉLNI) felirat jelenik meg, akkor a tartályban lévő szűrőt ki kell cserélni. Ha ezt elmulasztja, érvényteleníti a készülékre vonatkozó ingyenes garanciális javítást. Ügyeljen arra, hogy a szűrőpatront kb. minden 500 kávécsapolás után (vagy 6 hét után, ha ez korábban következi be) ki kell cserélni. A patron nem tisztítható, hanem mindig egy újra kell kicserélni. Figyelem: A gőzölési folyamat gyakoriságától függetlenül a vízszűrőt legkésőbb 2 hónap után feltétlenül ki kell cserélni, hogy elkerülhető legyen a szűrőben a baktériumok lerakódása.
Az új vízszűrő E-Nr. 900 084 951/4 számon a kereskedelemben, vagy ET-Nr. 900 084 951/4 számon szerezhető be:
AEG vízszűrő E-Nr. 900 084 951/4 online rendelés AEL01

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr414830131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása