HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

GP EkoPower akkukról

2012.05.24. 10:20 konyak

 A tölthető elemek új generációja a GP EkoPower ugyanúgy ahogy a GP ReCyko+ az elnyomott önkibocsátás (Low Self Discharge) technológiát használja.

A hagyományos újratölthető NiMH cellák fokozatos önkibocsátás miatt elvesztik a kapacitásukat. Az új technológiával nem kell majd az elemeket olyan gyakran töltenie, ahogy azelőtt. Az elemek 1000-nél több töltési ciklust ajánlanak (becsült akár 1500 ciklus), és így környezet barát.

  • Elégséges kapacitás egy év tárolás után is (akár 85%)
  • Rögtön használható (gyárilag előretöltve)
  • Alkalmas bármilyen eszközbe és berendezésbe
  • -20 °C-tól  +50 °C-ig

A mindennapos használat során a GP EkoPower gazdaságos sorozata remek alternatívát kínál az éppen elégséges kapacitású tölthető elemekkel szemben. Jellemzőivel alkalmas szoláris lámpákba, távirányítókba és más kevésbé energiaigényes eszközökbe, amelyekhez a hagyományos NiMH elemek nem alkalmasak. Egyszerűen tovább bírja. A legnagyobb előnye az alacsony ára.

Kapcsolódó: Ekopower akkutöltő + 4 ceruza akku.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr694543285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása