HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

A kávéfőző kiöntőkről, kannákról.

2011.09.26. 11:36 konyak

Ami üveg, az össze is törik előbb, utóbb. Így van ez a kávéfőzők kiöntőivel is, mert mindennapi használatnak vannak kitéve, kávéfőzés, mosogatás, …Elég egy rossz mozdulat, vagy egy picit jobban odakoccolni, egy kemény tárgyhoz az üveget, és törik, reped a kiöntő-kanna.
 A baj ezekkel, hogy hiába szaladok a boltba, de még a városszéli multiba is, nagy valószínűséggel nem kapok helyettesítő kannnát. Az univerzális kannák, majdnem biztos, hogy nem fognak passzolni a kávéfőzőbe. Ugyanis a gyártók kínosan ügyelnek rá, hogy ne legyen „cserekompatibilis” a kanna két kávéfőző közt.  Az nem lenne üzlet nekik, hisz ők is tudják, hogy az üveg kávékiöntő fogyóeszköz, tehát ebből is lehet profitálni. nem is adják olcsón, az biztos.
A megoldás, az interneten való kanna rendelés.
Mielőtt elkezdenénk a vásárlást, mindenképp tudjuk meg a kávéfőző tipusát. Nem elég a gyártó, Pl. Moulinex, Tefal,stb, és nem elég a fantázia név sem.Pl. PROAROMA, CAPRICCIOSA, stb. Ezek a fantázia nevek alatt még több tipus is lehetséges. Mindenképp keressünk a gépen, (lehet az alján is) egy címkét, tipusjelzés. Legtöbbször ez egy szám/betű kombináció. Pl, CE7115, vagy ICM2 ….
Ha ezeknek a birtokában vagyunk mehet az interneten a keresés.
A következő linken minden nagyobb kávéfőző gyártóhoz lehet kiöntőt rendelni:
Kávéfőző-kiöntő rendelés.
Ha nem találjuk a kiöntőt kérdezzük meg a gyárt/tipus megadásával>> itt:<<
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr73257396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kérdésS 2016.01.27. 11:03:16

Sziasztok! Klasszikus, kotyogós kávéfőzőhöz való bakelit fület nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet beszerezni, főleg Budapesten?
süti beállítások módosítása