HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Az UFESA CAPRICCIOSA CE7115 fedélhiba.

2011.07.15. 09:19 konyak

Nagyon kedvelt kávéfőző az UFESA (Siemens/Bosch gyártány) Capricciosa CE7115 kávéfőző. Ára sem magas, és remek kávét főz. 

Egy hibája van, hogy rendszeres használat mellett a víztároló fedele "elöregszik" a meleg, és a sok csavarás hatására, így a négy ponton rögzített menet eltörik, pláne, ha egy erősebb betekerés, rászorítás történt a kévéfőzés elött.
A négy csavar által fogott kis fülecskék könnyen törnek. 

Szerencsére, pár nap alatt pótolhatjuk kedvenc kávéfőnk eltört alkatrészét, a háztartási alkatrészeket árusító webáruházban pár nap alatt új fedélhez juthatunk.
CE7115 Capricciosa eredeti víztáróló fedél

A másik bosszantó dolog, a kávékiöntő eltörése. Elég egy rossz koccanás, máris elreőped a kiöntő. Szerencsére ezt is lehet rendelni a kávéfőzőhöz, itt:>>CE7115 kávékiöntő rendelés<<

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr283069229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása