HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

LG Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlők

2012.12.06. 13:25 konyak

an_mr200.jpgAz új Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlőnek köszönhetően a tévékészülékek használata minden eddiginél egyszerűbb. A hagyományos távirányítókhoz képest a Magic Motion legfőbb újítása az, hogy a klasszikus nyomógombokat felcserélte a teljesen intuitív kezelőfelület és vezérlés. A távvezérlő négy újdonsággal szolgálja a felhasználók kényelmét: a hangfelismerés, a görgetés, a mozdulat-felismerés és a rámutatás funkciókkal. A felhasználók számára így még könnyebb lehet a barangolás a CINEMA 3D Smart TV-k menüpontjai és applikációi között. 

Az új hangfelismerés mód segítségével a felhasználók hangutasításokkal is bevihetnek szöveget (pl. keresési kifejezéseket). A görgőlehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén görgessenek lefelé vagy felfelé a menüpontok és alkalmazások között, és egyszerűbben kiválaszthassák, amit szeretnének. A mozdulat-felismerés funkcióval akár kéz- vagy karmozdulatokkal is vezérelhetjük a készüléket. Arámutatás funkcióval pedig a felhasználók gyorsan és könnyedén kiválaszthatják a kurzor segítségével a kívánt ikont a képernyőn görgetés vagy az iránygombok ismételt megnyomása nélkül.

A fenti négy vezérlőfunkción kívül a Magic Motion távirányító újdonsága a 3D gomb, amit megnyomva a rendszer azonnal átalakítja a hagyományos 2D tartalmakat 3D-vé. A funkciókon felül a távirányító ívelt és ergonomikus kialakítása pedig annak kényelmes használatát segíti. 

Az új CINEMA 3D Smart TV-k számos csatlakozási lehetőséget kínálnak. Ezek közül a legújabb az Intel vezeték nélküli kijelző-technológiája (WiDi), amellyel a tévékészülékek és a számítógépek könnyedén és gyorsan csatlakoztathatók egymással kábelek és internetkapcsolat nélkül. A Smart Share Plus elnevezésű tartalom-megosztási funkcióval a felhasználók hozzáférhetnek a külső eszközökön (pl. számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon) tárolt tartalmakhoz. Ezen felül a Smart Share Plus támogatja a képernyőmegosztás funkciót, amelynek a segítségével a tévé tartalmait Wi-Fi kapcsolaton keresztül külső megjelenítőkre lehet továbbítani.

Az elérhető tartalmak tárháza a Smart TV funkción keresztül rendelkezésre álló prémium tartalomszolgáltatásoknak köszönhetően folyamatosan bővül. Időről-időre egyre több tartalom áll a felhasználók rendelkezésére, amelyeket egyszerűen és gyorsan érhetnek el a Home Dashboard kezelőfelületről. A Home Dashboard parancsikonjai személyre szabhatóak, így a felhasználók egyetlen gombnyomással indíthatják el kedvenc tartalmaikat és alkalmazásaikat.

Az LG 3D Zone-ban 3D filmek és TV műsorok kínálata folyamatosan bővül, miközben a meglévő 2D tartalmakat is könnyedén át lehet konvertálni 3D-re. Az FPR-nak, vagy más néven polarizált technológiának köszönhetően az LG 3D szemüvegei nem igényelnek töltést, valamint könnyűek és kedvező áron kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy a 3D filmeket egyszerre többen is tudják élvezni.

A Magic Motion távirányító regisztrálása

A Magic Motion távirányító használatához párosítani kell azt a TV-vel. A használni kívánt Magic Motion távirányító regisztrálása. Hogyan kell regisztrálni a Magic Motion távirányítót A távirányító regisztrálásához nyomja meg a távirányítón az OK gombot, miközben a TV-re irányítja azt. Hogyan kell újra regisztrálni a Magic Motion távirányítót hibás regisztrálás után Állítsa vissza a távirányítót az OK és a MUTE gombok egyidejű megnyomásával és 5 másodpercig történő nyomva tartásával. (Ha befejeződött a visszaállítás, akkor a visszajelző fénye villog.) Ezután ismételje meg a fenti eljárást a távirányító regisztrálásához.

Hogyan kell használni a Magic Motion távirányítót

1  Nyomja meg az OK gombot, ha a TV képer- nyőjén nem látható a kurzor. Ekkor megjelenik a kurzor a képernyőn. Ha meghatározott időn keresztül nem használják a kurzort, akkor eltűnik.

2  A kurzor úgy mozgatható, hogy a TV-n találha- tó távirányítói vevőre ráirányítjuk a távirányítót, majd balra, jobbra, fel, illetve le mozgatjuk. Ha a kurzor nem működik megfelelően az OK gombra kattintás után, tegye le a távirányítót 10 másodpercre, majd próbálja újra.

A Magic Motion távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések

A távirányítót a maximális hatótávolságon (10 m) belül használja. Ha ennél távolabbról használja a távirányítót vagy valami akadályozza azt, az kommunikációs hibát okozhat.

Itt vásárolni: AN-MR200 és AN-MR3004 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr674950965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása