HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Mire lehet használni még a kenyérsürő gépet?

2012.01.23. 14:30 konyak

 Ha hiszik, ha nem a kenyérsütőgép kiváló eszköz a házilekvár készítéséhez. Természetesen a kenyérsütő méreténél fogbva, inkább a pikánsabb kisebb lekváradagok készítése javasolt, de mindenképp éremes kipróbálni. Alább a dívány.hu-ról szemeztünk egy receptet, mely pálomkás, mézes, tárkonyos, körtebefőtt leírása. Íme:
3 kisebb üveg lekvárnak: 
75 dkg felkockázott körte
15 dkg méz 
1 ek friss tárkony 
0,5 dl körtepálinka 
Minden hozzávalót tegyünk a kenyérsütőgép üstjébe, és indítsuk el a programot. Géptípustól függően, 1,5-2 óra alatt kész a lekvár, amit öntsünk sterilizált üvegekbe, fordítsuk fejjel lefelé, és hagyjuk így tíz percig. Fél évig áll el felbontás nélkül. 

Ha kézműves boltban, még egyedi üveget is veszünk hozzá, és picit kidíszítjük,  remek ajándék is lehet. Alább a videó: 
 

Akkor sincs semmi gond, ha az évek óta nem használt kenyérsütő, valamelyik alkatrésze, lapátja , szíja elveszett, elromlott. A következő címen minden márkás kenyérsütőhöz kapható pár napos szállítással kenyérsütőgép alkatrész: Kenyérsütő alkatrészek 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr383740873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása