HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Electrlux UltraOne alkatrészek

2011.10.13. 13:04 konyak

Az UltraOne porszívók az Electrolux csúcskategóriájú porzsákos porszívói. A porszívózásról valahogy nem az öröm vagy a vidámság szavakra asszociálunk. Eddig legalábbis ez így volt. Az új UltraOne porszívó minden eddiginél hatékonyabban szívja a port, csendesebb és könnyebb vele manőverezni. Így mostantól élmény lesz a takarítás! Az új UltraOne készülékek tesztjei kitűnő teljesítményt mutatnak, rendkívül csendesek, fantasztikus kezelést és pontos manőverezhetőséget tesznek lehetővé. Szupercsendes, 2200 W teljesítményű UltraOne porszívó, melynek kezelését jelentősen megkönnyíti a professzionális Aeropro Remote könyökcső, mely elektronikus vezérlésű távirányítóval van felszerelve.
 

Kitűnő minősítést kapott a tisztítási hatékonyság

Az UltraOne azt kínálja, amire a neve is utal: ultrahatékony porszívózást. Az UltraOne tisztítási hatékonysága kiemelkedően jó – a legjobb minősítést kapta a teszteken (a független teszteket az SLG Prüf und Zertifierungs GmbH végezte 2008 novemberében). A szívófejtől a porszívó hátsó részéig a levegő útja végig mérnöki precizitással szabályozott, a hatékony teljesítmény érdekében. Ehhez még egy erős motor is társul, így minden eddiginél eredményesebben lehet vele porszívózni. A szívófejet az optimális porfelszedésre tervezték. A szívófej szélénél hajlított kefesor garantálja, hogy még a sarokból is alaposan kiszedi a koszt. Némelyik UltraOne modell szívófejében motoros forgókefe van, melyet azok fognak igazán értékelni, akiknek otthonában sok szőnyeg van vagy szőrös háziállatot tartanak.

Szupercsendes

Az UltraOne 72 dB zajszintjével annyira csendes, amennyire egy porszívó csak lehet. És ha tisztítási hatékonyságán gondolkodik, az is tökéletes. A szívófejtől a porszívó hátsó részéig a levegő útja végig mérnöki precizitással szabályozott az optimális szívóteljesítmény és a csendes működés érdekében. A kerekek is puhák, hogy gurulás közben se csapjanak zajt. 

Könnyű kezelhetőség 

Az UltraOne minden ízében úgy lett tervezve, hogy a porszívózás a lehető legegyszerűbb és legélvezetesebb legyen. Az irányíthatósága például rendkívül könnyű. A nagy,puha kerekeken simán követi Önt, bármiféle elakadás nélkül. A küszöb sem okoz problémát. Hogy teljesen simán és alaposan porszívózhasson, az AeroPro™ szívófejre is puhán gördülő kerekeket szereltünk, és dupla csuklóval láttuk el. Takarítás után is kényelmes a készülék kezelése. A porszívó oldalán és hátulján található csatlakozóban is rögzítheti a csövet, így akár állítva is tárolhatja a készüléket, ha kicsi a hely. 

Alkatrészek. 

Az Electrolux Ultraone porszívó tartozékait, alkatrésit (távirányító, szűrők, csövek, porszívófejek) itt vásárolhatja meg: Háztartási alkatrészek. Kérdezzen a kapcsolatnál.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr313299796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása