HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

AEG vízkőtelenítő tabletta E-No. 900 195 537/7 online rendelés

2012.10.10. 08:19 konyak

ecf3.jpgNagyon sokféle vízkőtelenítő van a piacon, de drága eszpresszógépeknél különösen fontos, hogy minőségi, és gyártó által ajánlott vízkőeltávolítót használjunk. 
Az egy dolog, hogy nem vállalnak garanciát, azt még kimagyarázhatjuk, ha tudjuk, de a gép tönkremehet, a leváló vízkődarab eldugíthatja a kévéfőző csöveit, és a javítási időre nem lesz kávéfőző... 
Szó szerint ezt írja az AEG:
Tilos savas hatású vízkőtelenítő szert használni. Kizárólag AEG gyártmányú vízkőtelenitő tablettát használjon. A gyártó, illetve forgalmazó minden felelősséget elhárít, ha a károsodás más vízkőtelenítő-szer használata miatt következik be. Semmilyen körülmények között se használjon ecetet, citromsavat, amidosulhrupic savat, vagy amidosuplhrupic tatalmú vízkőtelenitőszert mivel ezek az anyagok károsíthatják a kávéfőzőt. Por formátumú termékek használata nem ajánlott. Az AEG vízkőtelenítő tabletta E-No. 900 195 537/7 rendelési számon szerezhető be a Vevőszolgálatnál, vagy a szakkereskedésben. A vízkőtelenítési folyamat két fázisban zajlik. A teljes futási ideje 45 perc, amelyet tilos megszakítani. 
CaFamosa, Caffe Perfetto kávéfőzőkhöz ajánlott vízkőtlenítő:
Gyári AEG AEG vizkötelenitö tabletta E-No. 900 195 537/7 ( ECF3) tabletta rendelés

Szólj hozzá!

Címkék: online rendelés ecf3 vízkőtelenítő 9001955377

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr54830094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása