HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

A jövő mosógépe. Víz és mosószer sem kell bele.

2012.02.02. 11:57 konyak

Az Orbit Spherical mosógép nem használ sem vizet, sem mosószert. Az sem mellékes, hogy még a saját energiaellátását is megtermeli. Az elgondolás két részből áll: egy külső gyűrűből és egy labdából. A gyűrűben van  az akku, ami működés közben energiát termel az indukciós technológiának köszönhetően. Amikor az Orbit Spherica mos, a labda a gyűrűben mozog, lebeg. Ezt egy folyékony nitrogénnel hűtött szupravezető és a gyűrűbe beépített mágnes teszi lehetővé, tehát  a golyó a mágneses erőtér hatására lebeg, mint Mohamed koporsója.

Az Orbit a következőképpen tisztít: csöveken keresztül szilárd szén-dioxidot, avagy szárazjeget lövell a ruhára, ami eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, miközben egyáltalán nem károsítja az anyagot. A gázzá alakuló szén-dioxidot a csövek a visszaszívják, és a labda belsejében újra szilárd halamzállapotúvá hűl. A ruhák és a levegő friss illatát negatív ionok biztosítják. (tisztajovo.hu)
Mosógép alkatrészek


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr14050577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása