HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Drumi az áram nélküli hordozható mosógép

2015.04.28. 09:55 konyak

2015-04-28_9-54-44.jpgBárhol kimoshatjuk vele a ruháinkat, egyszerű kezelni, cserébe viszont alaposan kifáraszthat minket.

Hordozható mosógépet fejlesztett ki a Yirego nevű kanadai cég, tette közzé a Designtaxi. A Druminak elnevezett eszköz végre lehetővé teszi, hogy táborozás közben is kimossunk bármilyen ruhát, ráadásul semmilyen elektromosságot nem igényel, még napenergiát sem használ.

A hordozható mosógépet egyetlen gombbal kell elindítani, utána pedig lábmunkával kell hajtani azt. A mindössze 55 cm magas szerkezetbe azonban méretéből adódóan csak kevés, maximum 6-7 ruhadarab egyidejű mosására képes, így akik túl sok ruhát szeretnének mosni vele, komolyabb izomlázra számíthatnak. A mosás végeztével a Drumi szintén egyetlen gombnyomás hatására ki is engedi a koszos vizet.

A Yirego mosógépe jelenleg még előrendelői státuszban található meg a hivatalos oldalon, egyelőre meglehetősen baráti, 130 kanadai dolláros áron, ami kb 30 ezer forintnak felel meg. Ez az ajánlat június 29-ig él, ezután pedig megkezdik a projekt közösségi-finanszírozó kampányát is. Várni viszont még sokat kell rá: az első darabok csak 2016 júliusán kerülnek kiszállításra.

forrás:origo.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr547405146

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.04.28. 10:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása