HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

ORION T32-DLED televízió távirányítók.

2015.02.27. 05:56 konyak

Az Orion már régóta nem a régi magyar Orion, hanem egy indiai cég, ami csak importőrként hoz be műszaki cikkeket.
A tévék belseje legnagyobb százalékban Vestel, ami egy török giga cég. Nincs is ezzel semmi baj, ha nem létezne a magyar multiknál az un. polcpénz. ( Most büntették meg érte az Auchant 1 milliárdra)
A multicégek pénzt kérnek azért, hogy műszaki cikkeket kitegyenek, áruljanak. Az Orion pedig próbál úgy spórolni, hogy ha egyszer kifizetett Orion T32DLED tévére egy összeget, akkor a soron következő tévét is ezzel a tipusszámmal fogja kitenni, mert nem kell akkor külön polcpénzt fizetni érte. Így járnak más műszaki cikkek is, pl mikrosütők, tűzhelyek stb... A típuscímkén lévő sorozatszámok segítenének elvileg a tájékozásban, de sokszor ez sem vezet eredményre. Így viszont érdekes helyzet alakul ki, amikor alkatrészt, vagy távirányító kell a készülékhez.
Alább láthatóak az Orion T32-LED táváhez előfordulható távirányítók. A képek alapján lehet a tévéhez biztosan passzoló távirányítót megrendelni.

rc-1900.jpg rc1910.jpg rc-1912.jpg
RC1900 RC1910 RC1912

 

rc5103.jpg rc3902.jpg
RC5103 RC3902

Szólj hozzá!

Címkék: távirányító ORION T32-DLED

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr777224073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása