HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

Robot a házban - Electrolux Trilobit

2013.12.02. 06:47 konyak

2013-12-02- 6-44-51.jpgFélelmetes. Azon kívül, hogy maradéktalanul kiporszívóz a lakásban, amikor a Trilobit robotporszívó úgy érzi, hogy lecsökken az akkumulátor töltöttségi szintje, akkor  megkeresi a töltőjét, és rácsatlakozik, majd ha feltöltődött, folytatja az útját.
Lássuk a leírást erről:

Porszívózási programok
A Trilobite három porszívózási programmal rendelkezik.
„Normál” A Trilobite a falak mentén először feltérképezi a szobát (falkövetés), majd felporszívózza a szabad részeket.
„Gyors” Megegyezik a Normál móddal, csak falkövetés nélkül. 
„Helyi” A Trilobite körülbelül egy négyzetméternyi területet porszívóz fel, mégpedig kétszer.

A porszívózás
A leggyakrabban használt program valószínűleg a Normál lesz. E program során a Trilobite először feltérképezi a falakat, mégpedig úgy, hogy elindulás után falhoz érve mindig balra fordul. A Trilobite először végighalad a falak mentén mindig balra fordulva. A szoba méretétől és alaprajzától függően a falkövetés akár 15 percig is tarthat (ha a porszívó megtalálja a töltőt, akkor akár 25 percig is).
A falkövetés után következik a porszívózás. 
Fő tisztító program 
A fő tisztítási folyamat során a Trilobite a szoba egészét bejárja.A Trilobite a teljesen veszélytelen ultrahang segítségével tájékozódik.Ugyanazt a módszert alkalmazza, amelyet például a sötétben repülő denevérek, vagy amelyet a korházban az ultrahangos magzatvizsgálatoknál használnak. Ha akadályt érzékel, néhány centiméterrel az útjában lévő tárgy előtt megáll, és irányt vált. A Trilobite a legtöbb akadállyal képes megbirkózni. Ha azonban valahova beragad, és Ön ezt 20 percen belül észreveszi, kiszabadítja, illetve 30 másodpercen
belül visszahelyezi a földre, akkor a „Tisztítás folytatása” gomb megnyomása után képes a tisztítási programot folytatni.
Feltöltés
Ha a Trilobite a falkövetés során a töltőtől indul, illetve ha a falkövetési fázis alatt megtalálja a töltőt, akkor valahányszor az akkumulátorának töltése adott szint alá csökken, a porszívó visszatér a töltőhöz. Az akkumulátorok feltöltése után a Trilobite folytatja a porszívózást, amíg az egész szoba kész nem lesz. A
munka végeztével a Trilobite visszatér a töltőhöz. Ha a falkövetés során a porszívó nem találja meg a töltőt, és az akkumulátorfeszültség nagyon lecsökken, akkor valahol a szoba közepén megáll.

2013-12-02- 6-42-51.jpg
Akkut, töltőt, pótkefét, porszívószűrőt itt rendelhet könnyenm és gyorsan : Trilobit robotporszívó alkatrészek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr855670824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása