HTML

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők

Hasznos háztartási és elektronikai kiegészítők leírásai, ismertetői

Friss topikok

Linkblog

A Delonghi kávéfőzők gyakori hibája.

2010.12.01. 09:58 konyak

A DeLonghi kávéfőzőknek a leggyakoribb hibája, hogy a fűtőszál tönkremegy, nem melegít a kazán a kávéfőzőben. A fűtőszál úgy van elhelyezve a kávéfőzőben, hogy bele van sajtolva a vízforraló üstbe, mint ahogyan a képen látható balra.

Garanciás időben a szakszervíz cseréli az elromlott alkatrészt, de garancia lejárta után kívül, már csak jó pénzért, szerviz, és alkatrész áráért juthatunk a finom kávéhoz a megszokott gépünkből. 
Magunk is kicserélhetjük azonban a kazánt, ez nem okozhat problémát,  szereléhez egy picit értő férfinak, de természetesen mindenki a saját felelősségére szedje szét a kávéfőzőt, és szigorúan áramtalanítva!
A művelet egyszerű, itt nem lesz minden lépés leírva, mert adja magát.  Figyelni kell a szigetelésekre, illetve a speciális csavar szokott problémát okozni.
  Ugyanis sok háztartási gép gyártó cég egy helyen egy speciális csavart tesz a készülékbe, kéváfőző, mikro, vasaló, stb, hogy egy sima csillag, vagy laposcsavarhúzóval ne lehessen szétszerelni a készüléket, vigye a kuncsaft szakszervizbe. Ez a csavarhúzó készlet örökre megoldja ezt a gondot , nem lesz többé szétszerelhetetlen háztartási eszköz:
A csavarhúzó készlet itt rendelhető:
Speciális csavarhúzó készlet háztartási készülékekhez

A kazán beszerzése sem lehetetlen, hisz
A kazán megrendelető innen:
Delonghi fűtőkazán kávőfőzőkbe.
A következő Delonghi kávéfőzőkbe való:
BAR6FS, BAR4F, BAR4FE, BAR4FS, BAR6F, BAR6FE, BAR6FS, BAR8IS, BAR8ISE, BCO120, BCO130, CS150, CS160, CS300A, CS300I, CS350, EC5, EC6, EC7, EC8, EC9, MB4,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasikiegeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr742485355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása